Anna, el Gorg de l’Escala

Fui, vi y conté de HECTOR y PAULA BENLLOCH ROMERO.

Aquestes Pasqües hem anat al nostre poble Anna i hem fet diverses excursions, però hui vos anem a contar la que vam fer a un gorg anomenat el Gorg de l’Escala, aquesta experiència va ser molt divertida.

Aquest gorg està ple de diverses espècies tant de vegetals com d’animals, en ell podem trobar  sureres, roures, canyes de bambú, figues paleres, cactus… La gran diversitat de peixos es increïble ja que podem trobar carpes, black bassos però a més serps de riu,carrancs… Per a accedir a ell hi ha que baixar 165 escalons que després hi ha que pujar però mereix la pena per veure eixe meravellós paisatge.

L’aigua que ompli aquest gorg prové d’un llac anomenat l’Albufera però a més d’ell mateixa també mana l’aigua, un aigua molt freda. Una curiositat interessant és que l’aigua sempre fa el mateix recorregut, pel qual podem veure cascades, rius i immensos llacs on hi han ànecs i moltes més espècies d’animals i a més les roques que estan submergides al fons d’aquest gorg mostren perfils de cares, que es poden vore clarament per l’aigua tant transparent.

Aquest paisatge és inoblidable i jo us recomane anar a visitar-lo. Ja que l’experiència serà única e inoblidable.

benlloch

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s