El sucre que bevem

Ciencia al cole de 2n ESO.
El sucre que bevem

Activitat que vam fer uns alumnes de 2n ESO el dia de “jornada de portes obertes”. En aquest experiment volíem mostrar a la gent la quantitat de sucre que contenen les begudes habitualment consumides per infantil, primària i secundària exceptuant l’aigua (que no té sucre).
A classe hem donat les funcions del sucre al nostre organisme. Sabem que el sucre proporciona energia, però en una quantitat elevada pot causar problemes com l’obesitat, càries…
Vam començar fent enquestes als diversos cursos del col·legi per conèixer les begudes més consumides. Amb aquestes dades vam començar a fer l’experiment. Amb envasos de les begudes més consumides vam calcular la quantitat de sucre contingut en total i en 100 mL. Per mostrar-ho vam omplir unes bosses amb el sucre que portava cada pot.
Finalment, quan les portes es van obrir, vam explicar tot aquest procés als pares.

En general, tots i totes coincidim en què va ser una bona activitat molt divertida a la que vàrem aprendre molt, a més, tots/es teníem una funció: fer els dibuixos, pesar el sucre, fer càlculs, anan pegant, decorar… i finalment tots/es exposàrem el que havíem fet a les famílies que ens visitaren.

En conclusió ens va agradar molt i sembla que a la gent també!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fet per:

Elena Vergués, Celia Galotto, Marta Navarro, Edu Asturiano, Rafa Erans, Paura Quintero, Carlota Calvo, Claudia Bernacer, María Llorca, Paula Machín, María Royo, Ana Eva García, María Rodríguez, Paula Extremera, Lucía Luján, Sofía Ávila, Celia Piñon i Azucena Balaguer. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s