Hui descansa el cotxe

imagen-central

La Generalitat, a través de diferents Conselleries, llança aquesta campanya educativa orientada als conductors valencians, però canalitzada a través dels jóvens, perquè en el seu entorn familiar es parle, encara que siga molt breument, sobre com ens movem diàriament i sobre si podríem fer-ho de forma més sostenible en el futur.

Finalment, la iniciativa es dirà “Hui Descansa el Cotxe” i s’ha concebut com una gran cadena: Generalitat→centres educatius→professors→estudiants→familiars conductors. Es pretén que els jóvens insten els seus familiars a no utilitzar el cotxe el 22 de setembre de 2016.

Incentivarem la participació dels estudiants voluntaris més actius amb alguns premis: bicicletes, bons de transport públic, patins, etc. Però el més important no és la gratificació, sinó la convicció amb què es participa. Movent-nos millor, durarà més el planeta.

En els arxius adjunts hi ha informació detallada de la campanya, com la Resolució de 26 d’agost de 2016. També n’hi ha en www.huidescansaelcotxe.gva.es.

explicacio-bases-premis-val

explicacion-bases-premios-cast

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s