Passengers

Recomanem una pel·lícula per Elía García.
Hola, sóc Elia García de 4t B, i volia recomendar la pel.licula de PASSENGERS. És de ciència ficció i a mi em va agradar molt, us deixe la sinopsi:

En un futur no gaire llunyà, la humanitat s’ha vist obligada a eixir a la recerca de nous planetes que colonitzar. Aquesta travessia suposa un llarg recorregut per l’espai, fent impossible viatjar despert, doncs la seua durada és de 120 anys. Després de moltes negociacions, els alts comandaments de la Terra decideixen enviar a un grup de 5.000 passatgers a una colònia llunyana, que es traslladaran en un estat de somni induït dins d’una nau espacial.

Els problemes comencen quan, a causa d’una averia en les càmeres de somni, la fallada de funcionament provoca que un passatger desperte de la seua hibernació 90 anys abans d’arribar a la seua destinació. Desesperat en comprovar que el seu procés de criogenització ha fallat, Jim Preston (Chris Pratt), un jove mecànic, comença a donar voltes a la perspectiva d’envellir i morir absolutament sol. Després de reflexionar, decideix que prefereix tenir companyia. Així, desperta a una jove periodista que dorm al seu costat. Aquesta dona és Aurora Lane (Jennifer Lawrence), una escriptora de Nova York que té com a objectiu viatjar per l’espai per a després publicar l’experiència en un periòdic. Junts hauran d’enfrontar-se a la idea d’haver de passar la resta de la seua vida sols l’un amb l’altre.

Aquesta pel.lícula està relacionada amb la ciència perquè toca temes com la tecnologia del futur, l’espai, la criogenització, etc. Em va agradar molt perquè mescla la ciència ficció i la tecnologia futurista amb una temàtica amorosa per la relació entre els dos protagonistes.

Espere que us agrade!!!
Una salutació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s